sofrologie om rugpijn te voorkomen

De redenen voor rugpijn bij telewerken zijn verscheidene : stress, slechte houdingen, enz. In feite is de actie van de sofrologie kan ook heel divers zijn. Inderdaad, beide kunnen handelen op de spanning, maar ook op de musculoskeletale problemen direct, deze methode is een waardevol hulpmiddel voor telewerkers.

Hiervoor zal de begeleiding van een sofroloog het dus mogelijk maken om meerdere te leren dynamische ontspanningsoefeningen4 wat nuttig zal zijn om de lichamelijke spanning. Deze oefeningen zijn gebaseerd op technieken van gecontroleerde ademhaling en van spierontspanning, ze zullen een grote hulp zijn bij het voorkomen van rugpijn.
Hier zullen deze oefeningen je ook aanmoedigen om de voorkeur te geven aan de beweging overdag om het risico op musculoskeletale aandoeningen te verminderen.

Ook oefeningen visualisatie zal zeer nuttig zijn om u te helpen uw potentiële stress te beheersen. Inderdaad, tijdens deze oefeningen ontdek je technieken van mentale suggestie dat zal je helpen om tegen te vechten parasitaire gedachten en dus om werkgerelateerde angst af te weren.
Dit vermindert tegelijkertijd het risico op lichamelijke schokken gerelateerd aan stress en dus om het ontstaan ​​van rugpijn af te weren.

Dus de sofrologie kan u begeleiden bij telewerken en u dagelijks geruststellen.

Wilt u meer lezen?