Sofrologie om een ​​einde te maken aan het verpleegsterssyndroom

Hoewel er veel oorzaken zijn voor het optreden van dit syndroom, is het mogelijk om de effecten ervan te verzachten door regelmatig sofrologie te oefenen. Inderdaad, de sofrologische begeleiding maakt het mogelijk om te zijn gesteund en geholpen door een welwillende sofroloog. Dit laatste geeft je veel tools waarmee je dat kunt doen vertrouwen krijgen in jezelfom jezelf te bevrijden van de last van dit syndroom en om je welzijn te ontwikkelen.

Hiervoor leert uw sofroloog u verschillende ademhalingsoefeningen, gecombineerd met spierontspanningstechnieken. Het zal je helpen je buitensporige drang om anderen te helpen en te helpen beheersen laat de druk los. Dit zal je ook in staat stellen om je stress en alle giftige emoties in je te verminderen.

Bovendien zal uw sofroloog ook met u delen positieve visualisatietechnieken³ erg handig voor werk je geest. Deze zullen zowel op uw moreel werken, maar ook op uw zelfvertrouwen. Inderdaad, deze techniek van mentale suggestie zal je in staat stellen je gevoel van eigenwaarde te vergroten en het belang van je geluk te beseffen.

Dus tijdens de sofrologiesessies leer je het emancipeer jezelf van dit oplichterssyndroom en bovenal aan uw welzijn te denken.

Wilt u meer lezen?