kan sofrologie helpen?

Of het nu is om haar kanker onder ogen te zien, haar zwangerschap vreedzaam te beleven, of om deze twee situaties rustiger te beleven, de sofrologie kan optreden. Inderdaad, het heeft een rol te spelen, zowel op de zwangerschap, maar ook tegen kanker.

Als een techniek van bevalling voorbereiding4deze methode zal toestaan om naar je lichaam te luisterenom kalmte in jezelf te installeren en je sereen voor te bereiden bevalling.
Ook zal sofrologie een actie tegen kanker hebben, aangezien het een aanvulling op een medische opvolging5 bij de behandeling van deze ziekte. Inderdaad, deeen sofrologie is een ondersteunende behandeling waardoor u uw negatieve emoties (stress, angst, enz.) kunt beheersen, de negatieve effecten van de behandeling kunt bestrijden en uw strijdbaarheid kunt vergroten. Bovendien maakt deze discipline het mogelijk om bewust te worden dat de “lichaam heeft ook middelen om met ziekte om te gaan”.

Onder begeleiding van een sofroloog is het dan mogelijk om al deze zaken te combineren ontspanningstechnieken op deze moeilijke reis. Zo zal het mogelijk zijn haar zwangerschap tot een goed einde te brengen terwijl ze haar kanker bestrijdt en dit op een meer vreedzame manier.

Wilt u meer lezen?