Oefen dagelijks sofrologie met het boek “SOS Sophro”

Angst, slaap, angst, vertrouwen in de zorg… In zijn werk Emilie Pernet¹ wilde oplossingen delen om hiermee om te gaan dagelijkse moeilijkheden. Hiervoor heeft de sofroloog daarom het boek gemaakt “SOS Sophro”² waarin ze veel sofrologische tips en technieken deelt. Omdat deze discipline inderdaad een uitstekende hulp is met betrekking tot verbetering van het dagelijks leven. Dus om een ​​praktijk van universele sofrologie aan te bieden, ontwierp sofroloog Émilie Pernet haar boek in de vorm van illustraties.

Verdeeld in 7 delen, het boek “SOS Sophro” biedt beide aan om te werken omgaan met emoties (stress, angst, angst, verlegenheid) en/of negatieve lichamelijke gevoelens (gebrek aan energie, enz.). U kunt ook de praktijk van sofrologie aanpassen aan de plaats waar u zich bevindt (werk, vervoer, enz.). Bovendien leert u beheren gerichte problemen, afhankelijk van uw behoeften. Leer jezelf te verdedigen, beter te slapen, je woede te beheersen… Een breed scala aan mogelijkheden is voor jou beschikbaar en staat je daarom toe om uw welzijn te verbeteren over verschillende aspecten van uw dagelijks leven.

In feite is dit geïllustreerde boek een uitstekende manier om de wereld te ontdekken (of te herontdekken). sofrologie, en oefen het dagelijks!

Wilt u meer lezen?