sofrologie, een hulp bij deze weinig bekende ziekte

Om te brengen een rustiger dagelijks leven en minder pijnlijk, sofrologie vertegenwoordigt een relaxatie techniek nuttig bij het verlichten van bepaalde symptomen van de ziekte. Zoals uitgelegd op de officiële website EndoFrankrijk5ondersteunende zorg “zijn een grote hulp”. Als ondersteunende behandeling die een aanvulling is op een medische follow-up, maakt sofrologie het inderdaad mogelijk om pijn te verlichten, maar ook om een mentale rust.

Bovendien begeleiden sommige sofrologen deze mensen om hen te helpen hun dagelijks leven, gekenmerkt door endometriose, te verlichten. Inderdaad, de begeleiding van een sofroloog stelt u in staat om te leren omgaan met uw pijn dankzij hulpmiddelen voor lichamelijke ontspanning, een combinatie gecontroleerde ademhaling en spierontspanning. In combinatie hiermee maakt sofrologie het ook mogelijk om te brengen beter zelfbeeld en accepteer je lichaam zoals het is.

Zo zullen mensen die aan endometriose lijden sofrologie kunnen gebruiken om een ​​dagelijks welzijn te vinden en te leren leven met deze ziekte terwijl ze rustiger zijn.

Wilt u meer lezen?