Waarom een ​​gespecialiseerde sofroloog raadplegen?

Als een wellness-expert, de sofroloog maakt het mogelijk om elk individu te begeleiden bij meerdere problemen die verband houden met het dagelijks leven. Inderdaad, dit sofrologie specialist gebruikt deze methode om de sleutels en de nodige middelen aan haar klanten te geven, zodat ze dagelijks balans en rust kunnen vinden.

Hiervoor is de sofroloog biedt over het algemeen sofrologische ondersteuning gedurende meerdere sessies (tussen 8 en 10 sessies). Die laatste zullen dan elk een intentie hebben, een specifiek thema, met als doel daaraan bij te dragen het bereiken van het einddoelingesteld aan het begin van de begeleiding.
Dus tijdens deze sofrologische follow-up, de sofroloog zal zijn cliënt delen en begeleiden met technieken van gecontroleerde ademhaling, spierontspanning en mentale suggestie.

Advertentie

Afhankelijk van het te bereiken doel helpen deze technieken de cliënt zich te bevrijden van spanning en spanning en gemakkelijker te ontspannen. Ze zullen ook een effectieve aanwinst zijn om emoties beter te beheersen, om angsten het hoofd te bieden of om je voor te bereiden op een evenement.
Inderdaad, de toepassingsgebieden van sofroloog² zijn divers en gevarieerd.

Daarnaast is het mogelijk om een sofroloog die een of meer specialisaties hebben gevolgd om een ​​preciezere ondersteuning te krijgen bij hun probleem.

Wilt u meer lezen?