sofrologie om herstel te optimaliseren

Het gebruik van de sofrologie en de voordelen ervan in de sport zijn dat niet niet langer een geheim4 voor niemand. Veel sportief professionals, zoals Rafael Nadal, hebben het gebruikt als een hulpmiddel voor mentale voorbereiding. Echter, de voordelen van sofrologie op dit gebied stop daar niet! Het gebruik van deze therapeutische techniek maakt het inderdaad ook mogelijk om de herstel.

Oefen de sofrologiein zoverre Navigator, blijkt zeer effectief te zijn in het optimaliseren van rust tijdens een wedstrijd als de Rumroute. de browser Gwen Chapalin5 begreep dit heel goed, aangezien hij al gebruik maakt van de sofrologie door middel van ademhalings- en visualisatieoefeningen. Hierdoor kan hij snelle, rustgevende dutjes doen zonder zijn run in gevaar te brengen.

Onder begeleiding van een sofrolooga Navigator daadwerkelijk in staat zal zijn om aan meerdere oefeningen te werken die hem in staat zullen stellen gemakkelijker in slaap te vallen en gemakkelijk een effectieve slaapfase in te gaan. Bovendien zullen dezelfde ontspanningsoefeningen hem de mogelijkheid geven om een ​​korte maar herstellende slaap te hebben. Zo zal hij snel kunnen rusten en energie terugkrijgen voor zijn race.

Bovendien, als een prestatieverbeteringsinstrument, sofrologie kan ook toestaan ​​dat de Navigator te excelleren, dankzij visualisatietechnieken. Deze oefeningen stellen je in staat om meer aandacht te besteden aan je gevoelens en om te leren hoe je je stress, die vaak aanwezig is in deze omgeving, kunt verminderen. Tegelijkertijd zijn deze oefeningen van sofrologie zal hem in staat stellen te werken aan zijn concentratie en zijn motivatie, zodat hij het beste van zichzelf kan geven.

Met al deze tools, de jocken hoog niveau heeft dan alle kaarten in de hand om zijn oversteek te winnen!

Wilt u meer lezen?