Sofrologie om een ​​conflict kalm te beheren

De Conflicten zijn onvermijdelijk, maar het is mogelijk om beter te leren beheer ze met sofrologie¹. Dankzij de verschillende hulpmiddelen om emoties te beheersen, zal het voor u gemakkelijker zijn om kalm te blijven en dit beter te leven geschil.

Hiervoor zal deze psychocorporale methode op verschillende niveaus werken: stressmanagement, empathie en zelfvertrouwen. Door te leren omgaan met uw stress, kunt u tijdens het conflict kalm blijven en het risico op emotionele uitbarstingen verkleinen.

Door gecontroleerde ademhalingsoefeningen en mentale suggestie kun je leren je boosheid om te zetten in positieve energie om het verstandig te gebruiken wanneer verhitte discussie.

Daarnaast worden de oefeningen aangeboden in sofrologie zal ook nuttig zijn om u te helpen uw empathie te ontwikkelen en daardoor meer aandacht voor anderen te hebben. Zo kunt u betere communicatie ontwikkelen en de conflict hevig. Tot slot kun je ook je zelfvertrouwen een boost geven door je emoties te laten gelden, zonder je mening op een agressieve manier op te dringen. Zo heb je alle sleutels in handen om een conflict en kom er ontspannen uit.

Wilt u meer lezen?