Sofrologie, een andere manier om je libido een boost te geven

Alleen Of In een relatie metdaar sofrologie stelt u in staat om a overlopend libido. Door van eenvoudige oefeningenzul je weer kunnen opbloeien en optimaal van je kunnen profiteren seksualiteit, zonder taboe of frustratie. Daar sofrologie beveelt inderdaad een zelfstudieeen herontdekking ervan eigen verlangens en een positieve visualisatie van het dagelijks leven en, bij uitbreiding, van het paar. Geen wonder dus dat de sofrologie wordt gebruikt voor boost seksuele libido. De oefeningen die in het kader van dit probleem worden uitgevoerd, maken het ook mogelijk beter rekening houden met de anderbinnen zijn tegenwoordige tijdom naar te luisteren en dus naar wakkeren de vlam in het paar weer aan. Leer om geef tijd is dan essentieel. Het lichaam moet ook in goede vorm zijn. Doe alles weg vermoeidheid en alles spanning is des te meer ideaal om in de beste omstandigheden (fysiek en emotioneel) te zijn voor de vergadering.

Om dan te helpen paren soms gevonden in een situatie van seksuele vervreemding, worden dan praktische oefeningen aangeboden die hun lichaam en geest combineren. Allereerst is het belangrijk om leegmaken en van laat alle spanning los die het lichaam kunnen overweldigen. Dit eerste oefening² laten we aantrekken op elkaar afgestemd. Om dit te doen, sta met ontspannen schouders tijdens het uitvoeren ademhalingsoefeningen. Je moet dus inspireren opgezette buik en houd de lucht even vast. Met gesloten vuisten moet je dan inblazen schouderophalend. Dit zal je helpen ontspannen en tot rust komen.

Om opnieuw te focussen, kun je ook een andere oefenen ademhalings oefeningzodat u uw vermogen kunt verzamelen om focus op jezelf. Eindelijk kun je kijken positieve foto’sdie je helpt te ontspannen, zodat je volledig aanwezig kunt zijn tijdens de seksuele daad en leef erin perfecte harmonie met je partner.

Wilt u meer lezen?