Succesvol sollicitatiegesprek met sofrologie

Hoe een sollicitatiegesprek succesvol af te ronden? Dit is wat sofroloog Alain Lancelot je biedt in zijn nieuwe video-uitzending op het Elle-tijdschriftkanaal. Op het programma: stressmanagement, ontwikkeling van zelfvertrouwen en verankering in het heden.

Om het beste van jezelf te geven tijdens een sollicitatiegesprek, je moet je kunnen beheren spanning. Omdat als het een uitstekende motor is, stress ook kan parasiteren performances en verlies je middelen op D-Day ” Stress voedt zich met het onbekende “, zegt Alain Lancelot, en het moet gezegd worden dat het onbekende alomtegenwoordig is voor en tijdens een sollicitatiegesprek.

Welke vragen worden mij gesteld? Wat vinden recruiters van mijn presentatie? Zal ik het doen? Al deze vragen kunnen reden tot zorg zijn enangst met een kandidaat. Het is echter mogelijk om mentaal voorbereiden op dat moment, soms, zo gevreesd.

reclame

Om je te helpen je voor te bereiden op dit interview, biedt Alain Lancelot je in deze video een sofrologie oefening die beoogt anker in het heden en daarom verminderen hun stressniveau, evenals visualisatie naar projectsucces en ontwikkel zelfvertrouwen.

Bekijk de video-sophrologiesessie hieronder:

Wilt u meer lezen?