sofrologiekaarten voor iedereen!

Gemaakt door de sofroloog Olga David¹de doos “Gemakkelijke Sophro”² bevat veel kaarten die het mogelijk maken om te maken sofrologie ontdekken en zijn deugden aan het grote publiek. Inderdaad, zelfs als je deze discipline nog nooit hebt beoefend, zijn deze kaarten precies ontworpen om gebruik sofrologie zo eenvoudig mogelijk !

Hiervoor heeft de sofroloog maar liefst 40 sofrologie-oefeningen om met stress om te gaan, spanning los te laten, zacht in slaap te leren vallen, enz.
Afhankelijk van uw probleem en/of uw behoefte kunt u inderdaad kiezen voor een kaart op maat gemaakt en test deze nieuwe oefening. Dankzij illustraties aanwezig op deze kaarten, kunt u dus vertrouwen op de gebaren die op deze kaarten worden weergegeven om ze beter te reproduceren.

Advertentie

Door deze kaarten alleen of in een groep te gebruiken, kunt u meerdere sofrologie-oefeningen leren die u in uw dagelijks leven van pas zullen komen. Door regelmatig te oefenen, word je dan een expert in de omgaan met giftige emotiesbij het loslaten van stress en angst, evenals bij de mentale voorbereiding voor elk evenement.

Dus dankzij de kaarten “Gemakkelijke Sophro”zul je bereiken “Bewust worden van je fysieke en mentale gesteldheid, je batterijen opladen […] of bevrijd jezelf van wat er door je heen gaat”.

Wilt u meer lezen?