Marina Nguyen-khac, een veelzijdige sofroloog

Naast zijn sofrologische ondersteuning met ouderen, Marina Nguyen Khac werkt met vrouwen in precaire situaties binnen de ADSF-vereniging4 die strijdt om de levenskwaliteit van vrouwen op straat te verbeteren.

Sterker nog, buiten haar spreekuur om sofroloog gaat naar deze vereniging om haar steun te verlenen. Hoewel ze hun specifieke problemen niet kan oplossen, deelt ze haar methode om hen te helpen los te laten. Zoals ze uitlegt, is dat niet nodig “Focus op het positieve, omdat het niet in overeenstemming is met hun zeer moeilijke dagelijkse situatie ». Ze werkt zelfs aan traumaondersteuning, werkt aan welzijn en deelt oefeningen om hen te helpen ontspannen en beter te slapen.

Door het prisma van sofrologie, Marina probeert daarom oplossingen te vinden voor de gevolgen van hun situatie door deze vrouwen te ondersteunen om bepaalde gevolgen beter te beheersen (stress, slaapstoornissen, enz.). In dit soort sessies, deze vrouwen komen vooral om steun te vinden en soms hergebruiken sommigen deze oefeningen aan hun kant om te kalmeren.

Zo brengt Marina een beetje rust in het dagelijks leven van deze vrouwen in moeilijkheden.

Wilt u meer lezen?