een boek voor het grote publiek om zijn emoties beter te ervaren

Word je soms overweldigd door een golf van emoties en niet weten hoe ze te beheren? Heb je ooit een gevoel gehad van “overvol” ? Zoals uitgelegd door sofroloog, Catherine Aliotta²dit is volkomen normaal en je kunt ermee leren leven. volledige harmonie met je emoties. En dit dankzij enkele technieken die gebaseerd zijn op de praktijk van de sofrologie die het boek rijk is “Vind je emotionele balans met sofrologie”.

Binnen deze laatste vind je oefeningen waarmee je leert luisteren naar je lichaam en je lichaam beter kunt bepalen emoties. Toegevoegd aan deze, een test van je emotioneel profiel en advies van de sofroloog zal ook beschikbaar zijn om uw onderzoek te perfectioneren emotioneel evenwicht.

Hierdoor leer je aandacht te schenken aan de informatie die je lichaam je stuurt om de schijn van bepaalde emoties beter te begrijpen. Vervolgens de praktijk van sofrologie stelt je in staat om hulpmiddelen voor gecontroleerde ademhaling, spierontspanning en nuttige visualisatie te gebruiken om je te kanaliseren emoties.

In feite kun je deze technieken op elk moment gebruiken, zodra je daar behoefte aan hebt. Dus door het gebruik van sofrologie, dat leer je gaandeweg beheers je emoties en om consistent met hen te zijn.

Wilt u meer lezen?