Clémence Martin, een sofroloog gespecialiseerd in perinatale zorg

Zoals de sofroloog uitlegt, is de eerste sessie voornamelijk gewijd aan a geweldige handelstijdomdat het een oermoment in het zijne vertegenwoordigt sofrologische ondersteuning. Deze laatste heeft inderdaad veel informatie nodig om zijn opvolging zo goed mogelijk aan te passen: verloop, behandeling, medische begeleiding, enz. Al deze informatie is inderdaad waardevol om zo goed mogelijk te kunnen personaliseren follow-up van 6 tot 10 sessies.

Vervolgens worden de volgende sessies geoefend volgens de voortgang van de PMA-cursus. Ook tijdens de gehele sofrologische follow-up, elke sessie zal zijn intentie hebben en zijn eigen gepersonaliseerde oefeningen, afhankelijk van het thema.
Om bijvoorbeeld injecties, die nodig zijn in een PMA-cursus, beter te kunnen accepteren, zal Clémence aanbieden visualisatie oefeningen wat het voor sommigen mogelijk zal maken om dit onaangename moment beter te beleven.
Ook worden de sessies begeleid ademhalingsoefeningen waardoor stress, spanningen in het paar kunnen worden losgelaten of de medische afspraken beter kunnen worden nageleefd.

Dus dankzij sterke banden die Clémence Martin samen met haar klanten creëert, stelt ze hen in staat een gevoel van welzijn te vinden en de confrontatie aan te gaan verlies van lagers op deze moeilijke reis.
“Het is een baan spannend, het is echt een tool die een dagelijkse pijler kan zijn. Je hoeft niet te wennen aan het leven met pijn, angst of ongemak. »

Wilt u meer lezen?