Beheer zwangerschapsmisselijkheid met sofrologie

Tijdens de zwangerschap lijken de zintuigen versterkt, vooral op het gebied van smaak en geur. Ten goede, maar ook ten kwade. Het kleinste onaangename geur kan snel erg oncomfortabel worden voor de zwangere vrouw. Zelfs een eerder aangename geur kan veroorzakenwalging.

Voor tegen ondraaglijke geuren, er gaat niets boven je neus tot rust brengen. In positie zit Of langwerpig, sluit je ogen en adem in als door een rietje door je mond. neem het waar versheid aan de rand van de lippen en de lucht die over je tong en de luchtpijp omhoog rolt. Blaas voorbij de neus als om de onaangename geur te verdrijven. Doe het meerdere keren en langzaam, zodat de hartslag wees zo kalm mogelijk.

Combineer deze oefening gerust met a positieve visualisatie synoniem voor lichtheid en frisheid. Stel je bijvoorbeeld voor dat je lichaam als een ster drijft in het water van een zwembad. Probeer het gevoel van het water op je huid en het geluid van het kabbelen te voelen. Neem een ​​moment waar dat je lichaam in rust is, je zintuigen vermenigvuldigd alleen voor jou veel plezier. Dus of het een kwestie is van het beheren van de misselijkheid of voorbereiden bevallingdaar sofrologie is een relevant hulpmiddel voor, tijdens en na de zwangerschap.

Wilt u meer lezen?